Min lediga dag :-) och pappa.

Idag är jag mycket glad. Glad över dels att jag är ledig från ansvar på jobbet. Men framför allt över att jag kan välja vad jag vill göra. Vem jag vill träffa och vem jag vill umgås med. Sagt och gjort, jag träffade pappa. Min härligt tokige far som får mig antingen i obalans (på ett bra sätt) eller full i skratt. Idag var en glad dag med far med skratt, prat om gamla minnen och saker som sker i hans vardag. 
Han är ganska rolig farsan med sina ideer om saker och framför allt om när man ska träffas och bestämt vart och när. Som idag. Jag ringer och säger att jag bjuder på fika i Centrumet där vi bor och är överrens om att den som kommer först väntar. Men inte far, han låter mig vänta medans han tar vägen förbi sitt favorit ställe. Jag efter en  stund ringer och frågar vart han är och får till svar att han trodde att jag skulle hämta honom där. Hahaha, när sa vi det frågar jag. Inte alls sa han utan jag ville bara förbi här först. Då får jag vänta helt enkelt. 
Ja far min är fantastisk trots allt. En riktig "regalon" som gör sitt utan kruseduller. Han är enkel, glad, rolig och jag är en del av det. Tänk om jag vid hans ålder, snart 80 är lika glad och skojsam så är jag nöjd. 
 
Ja äpplet faller inte långt från trädet sägs det, hahahaha. Och jag håller helt med det. Jag önskar att jag och min son har samma glada och kärleksfulla förhållande som jag har med min far när jag är 80 år. Där vi kan skoja och berätta roliga anekdoter för varandra. Där han kallar mig för sin "regalon" och jag honom för min "lilla gris". För visst är vi härliga, vi tre generationer. 
 
Ha en fortsatt härlig fredag och helg. Glöm inte att njuta av de som står dig närmast.